info@kingitsolutions.net
  • Magyar
  • English

KingIT Solutions

IT egyszerűen neked!

Aki ismeri már a cégünket, az tudhatja, hogy a KingIT Solutions szívügye a fitness. Úgyhogy a Bootcampshape tulajdonosának megkeresésére, ha akartuk volna, sem mondhattunk volna nemet.

Egy webapplikációt hoztunk létre, amin keresztül a Bootcampshape mobilapplikációját könnyedén lehet majd irányítani és nyomon követni a rendeléseket, valamint a felhasználók számának alakulását.

A fejlesztések során nagy hangsúlyt fektettünk egy vidám, élénk és figyelemfelkeltő design megalkotására, ami szinte sugározza felénk az életkedvet és energiát. Emellett kitüntetett helyet kapott a könnyen kezelhetőség és az átlátható menüpontok, funkciók kivitelezése.

Az Admin felületen a következő menüpontok kaptak helyet:

Főoldal:

Elsőként egy összesítő kis táblázat fogad bennünket, a már említett egyedi színvilággal. Itt látható az összes megrendelés számszerűen, a termékek – és felhasználók száma, illetve az eddigi, összesített bevétel.

Kissé lejjebb görgetve az eddigi rendelések láthatóak részletezve, ezen kívül egy személyre szabható, szerkeszthető naptár.

Felhasználók:

Ebben a menüpontban listaszerűen vannak a felhasználók és az adataik megjelenítve. Lehetőség van felhasználót hozzáadni, törölni, és a listában a felhasználók között kulcsszavakkal keresni. Alapvetően minden egyes felhasználó rendelkezik egy személyes azonosítószámmal (ID). Ez az egyedi azonosítószám megjelenik minden egyes vásárolt étrendcsomagnál, vagy programcsomagnál, így visszakövethetők a felhasználók vásárlásai.

Termékek:

Itt a webáruházon található összes termék jelen van a termékkóddal és adataival együtt. Ilyen adat például a termék ára, hogy éppen van-e raktáron, vagy csupán előrendelhető. Ezen kívül kategorizálva van a termék (melyik programhoz, milyen étrendhez ajánlott) és látható a feltöltés/forgalomba helyezésének dátuma is. Ebbe a menüpontba is beépítettünk egy kereső motort, hogy felhasználóbarátabbá tehessük eme funkciót.

Étrendek:

Ebben a menüpontban lehetőség adódik új étrendet összeállítani, hozzáadni egy, vagy akár több felhasználóhoz is. Mindegyikhez tartozik egy azonosító, (ID) ami alapján az összes étrend megkülönböztethető és kereshető. A hozzáadott funkciókkal az admin bármikor tudja szerkeszteni, vagy akár törölni is a már létrehozott és elmentett étrendet.

Naptár:

Ehhez egy nagyon egyszerű esemény létrehozása, annak szerkesztése, illetve az esemény törlése funkciót rendeltünk hozzá. A keresőmotor beépítése pedig lehetővé tesz az eseményekben való kulcsszavas keresést is.

Programok:

Ebben a menüpontban láthatóak a különböző, megvásárolható programok, egyedi azonosítókkal (ID), dátummal és árakkal. Alapvetően két plusz funkciót építettünk be az admin részére. Először is, meg tudja nézni minden egyes csomagnál, melyik felhasználók vásárolták meg az adott szolgáltatást, milyen dátummal. A másik funkció pedig nem más, mint a programok az edzések/konzultációk dátumai, amik szerkeszthetőek, illetve törölhetőek is. A vírushelyzet miatt elengedhetetlenné vált az online kapcsolattartás, ezt figyelembe vettük a konzultációk, online események rendezésénél is. Az esemény szervezője előre megadhatja a Zoom meeting azonosítóját és előre generált jelszavát is.

Értesítések:

Itt az admin bármikor küldhet értesítést, úgynevezett Push notification-t a felhasználók által regisztrált készülékre. Nagy hangsúlyt fektettünk itt is a könnyen kezelhetőségre, ezért a keresőmotor segítségével bármikor vissza lehet keresni egy régebbi értesítést, és esetleg újból elküldeni azt.

Néhány kép a webapplikációról: