Stripe

Stripe
Stripe

Mi az a Stripe?

A Stripe egy online fizetési platform, amelyet vállalkozások milliói használnak, nagyvállalatok és startupok egyaránt. Szoftvere és API-jai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy fizetéseket fogadjanak el, kifizetéseket küldjenek, és online kezeljék üzletüket. A Stripe termékei online és személyes kiskereskedők, előfizetéses vállalkozások, szoftverplatformok és piacterek fizetéseit működtetik. A Stripe emellett segít a vállalatoknak a csalások elkerülésében, a számlák küldésében, a virtuális és fizikai kártyák kibocsátásában, a pénztárnál jelentkező frikció csökkentésében, a finanszírozásban, az üzleti kiadások kezelésében és még sok minden másban.

Mi a KingIT Solutions-nál is a Stripe-ot használjuk a pénzügyeink intézésére, és ügyfeleink vállalkozásait is a Stripe-al kapcsoljuk össze.

A Stripe funkciói

Fizetések mobilalkalmazásokon, weboldalakon és webshopokon keresztül

Fogadjon el fizetéseket és mozgasson pénzt világszerte a Stripe hatékony API-jaival és szoftvermegoldásaival, amelyeket arra terveztek, hogy Ön több bevételt érjen el. A Stripe Checkout dinamikusan alkalmazkodik bárki eszközéhez és tartózkodási helyéhez a konverzió növelése érdekében, és támogatja a kuponokat, adókulcsokat és még sok mást.

Fizetési linkek

A felhasználók fizetési linkeket hozhatnak létre az online értékesítéshez anélkül, hogy saját weboldaluk lenne. A teljes fizetési oldal néhány kattintással létrehozható, és a linket kód nélkül megoszthatják a vállalkozások ügyfeleikkel. Ugyanaz a fizetési link több ügyféllel is megosztható, és több csatornán keresztül is használható. A sikeres fizetésről szóló értesítés megtekinthető a műszerfalon vagy e-mailben, az összeg pedig a vállalkozás bankszámlájára kerül.

Előfizetések

Az előfizetésekkel az ügyfelek ismétlődő fizetéseket teljesítenek egy termékhez való hozzáférésért. Az előfizetések miatt több információt kell begyűjtenie ügyfeleiről, mint az egyszeri vásárlások esetében, mivel a jövőben is számláznia kell az ügyfeleknek.

Számlázás

A Stripe online számlák mobilra, táblagépre és asztali számítógépre is optimalizáltak. A Stripe számlák 70%-a 24 órán belül kifizetésre kerül. Kártyás fizetéssel, banki átutalással és egyéb fizetési módokon keresztül is hozzájuthat egyszeri vagy ismétlődő fizetésekhez is. Nagyon egyszerű a számlákhoz közvetlenül hozzáadni sorokat, kedvezményeket és adókulcsokat. A Stripe API-jai segítenek automatizálni a számlázási munkafolyamatokat és a számlakövetelési folyamatokat. A kifizetetlen számlák behajtására e-mailes emlékeztetők és aging reportok használhatók.

Gyors kártyás fizetés

A Stripe segítségével az összes főbb betéti és hitelkártyát elfogadhatja a világ minden tájáról érkező ügyfelektől. A kártyás fizetések a globális online fizetések több mint 40%-át teszik ki. Kártyás fizetéssel az ismétlődő fizetések, visszatérítések és dispute-ok mind támogatottak, és a fizetés visszaigazolása mindig azonnali.

Stripe Atlas

A Stripe Atlas egy hatékony, biztonságos és könnyen használható platform cégalapításhoz. A hosszadalmas papírmunka, a jogi bonyolultság és számos díj megszüntetésével a Stripe Atlas segít elindítani a vállalkozását a világ bármely pontjáról. Több ezren, több mint 140 országban alapították meg cégüket a Stripe Atlas segítségével, ami a kategóriájában legjobb jogi struktúrával bír, és a vállallkozás méretéhez igazodik. A Stripe Atlas vállalatai már több mint 2 milliárd dollárnyi finanszírozáshoz jutottak a platformnak köszönhetően.