Simon Szimonetta Boost Training Mobilalkalmazás

Simon Szimonetta Boost Training

Mi az a Boost Training mobilalkalmazás?

A Simon Szimonetta Boost Training a simonszimonetta.hu weboldal társalkalmazása. Az app fő célja, hogy egy minden-egy-helyen központja legyen az alábbi fogyással és edzéstervekkel kapcsolatos funkcióknak:

Videók

Előre felvett, bármikor megtekinthető videók különböző hosszúságban és nehézségi szinteken, ezzel szabadságot adva a felhasználónak, hogy a napirendjének megfelelő időpontban edzhessen, amikor élőben nincs lehetősége. A videók a havi előfizetés részeként megtekinthetők, és edzésfajták széles skáláját tartalmazzák, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy az edzettségi szintjüknek megfelelő és teljesíthető edzéseket találjanak.

Élő edzések

Az alkalmazásban heti beosztásban elérhetőek élőben streamelt foglalkozások különböző edzőkkel és edzésfajtákkal, mint a jóga, személyi edzés és általános gyakorlatok. Az élő edzések minden alkalom után archiválódnak, így a felhasználónak lehetősége van újra megtekinteni a korábbi edzéseket. Az élő foglalkozásokhoz való csatlakozás havidíj ellenében lehetséges.

Részletes receptek

Hogy még inkább támogassuk a felhasználókat a jobb egészségi állapothoz vezető úton, az app egy részletes receptgyűjteményt is magában foglal. A receptekben részletes információk találhatók az ételek tápértékéről, elkészítési idejéről, illetve arról, hogy milyen speciális – például vegán – étrendbe illenek bele. Egy szűrő segítségével kiválasztható, melyik étkezéshez keresünk éppen ötletet, legyen az reggeli, ebéd, vacsora, vagy csak egy kis snack.

Felhasználói fiók

Minden felhasználó személyes fiókkal rendelkezik, ahová feltöltheti az adatait, mint a magasság és testsúly, ezáltal pedig könnyedén követhetővé válik a fejlődés. Ezen felül az alkalmazás „kedvencek” funkciójával elmenthetik a kedvenc videóikat és receptjeiket, gyors és könnyű hozzáférést biztosítva ezekhez.

KingIT Solutions fejlesztés

A KingIT Solutions az Apple és Android eszközökön egyaránt elérhető alkalmazás kifejlesztésében együtt dolgozott a SimonSzimonetta.hu-val. A KingIT Solutions felelős az alkalmazás funkcióiért, továbbá a weboldal designelemeihez – mint például a színvilág – igazodó külalakért és elrendezésért. 

Egyszerű regisztrációs rendszert jött létre, hogy a felhasználók gyors feliratkozását és az app funkcióihoz való hozzáférését lehetővé tegye, ezáltal ők kevesebb időt tölthessenek kérdőívek kitöltésével, és többet az edzéssel.

A fejlesztők létrehoztak egy adatbázist a videók és receptek tárolására, illetve egy másik rendszert, ami az élő edzéseket archiválja és automatikusan feltölti az elérhető videók közé.

Az alkalmazásban lehetőség nyílik bizonyos funkciók be- és kikapcsolására, mint a PUSH értesítések, hirdetések, egyedi ajánlatok és napi emlékeztetők. Az edzések közötti pihenők hosszúsága szintén személyre szabható

A fizetési rendszerek használata egyszerű a többféle elérhető fizetési módnak köszönhetően, mint például a PayPal, vagy a kártyás fizetés.