Rólunk

Kik vagyunk és mit csinálunk

Alapvető célunk, a Kis- és középvállalkozások (KKV-k) támogatása. Cégünk elsősorban az olyan vállalkozások számára kínál modern megjelenést applikáció formájában, akiknek erre eddig nem volt lehetőségük. Nálunk a minőségi munka korrekt, pénztárcabarát árakkal párosul.

Kik vagyunk

Egy több fős IT csapat, akik imádják az innovációt, az újdonságot. Tervezünk, dolgozunk és sikeresebbé tesszük ügyfeleinket.

Miért válassz minket

Előnyünk a pénztárca kímélő árak, profi hozzáállás és a több éves tapasztalat.

Mit csinálunk

Főleg KKV szektornak tervezünk és készítünk Mobil és Webalkalmazásokat, weboldalakat, webáruházat. Segítünk Facebook hirdetésekben és tartalomgyártásban.

IMG_9729-min

BENE EDVARD

Business Development Manager (UK area)

2016-ban alapítottam az első vállalkozásomat, ami egy jól profitáló üzletté nőte ki magát a fitnesz szektoron belül. Az elkövetkező években kezdtem el igazán foglalkozni az informatikával és azon belül pedig a mobilapplikációk gyártásával és kereskedésével. Ebben az iparágban találtam meg az izgalmat és a motivációt az állandó kihívásoknak köszönhetően. Minden ügyfelünk saját ötlettel és valami izgalmas munkával keres meg minket, hogy megvalósítsuk számára. Ez inspirál arra, hogy mindig a maximumot nyújtsam.

Londoni tanulmányaim során szerzett nemzetközi tapasztalataimmal, amit vállalkozás menedzsmentben és üzleti jogban szereztem, elkötelezett célom a magyar cégek megismertetése mobil- és web applikációkkal. Küldetésemnek tekintem, hogy a kitudjanak lépni a nemzetközi piacra és lehetőséget kapjanak az exponenciális növekedésre.

Email: edvard@kingitsolutions.net

unnamed

GONDA IMRE

Magyarországi Operációs Menedzser

A cég vezetésen túl én látom el a magyarországi operációs menedzseri feladatokat is. Számomra a minőség és a precíz munka mindig is fontos volt. Célom a vállalkozások és ezáltal a cégvezetők támogatása, iránymutatása a profitálóbb irány felé.

Célkitűzésem és egyben cégünk a KingITSolutions célja is a Kis- és Középvállalkozások megsegítése olyan formán, hogy elérhető közelségbe hozzuk nekik a leginnovatív online megoldásokat.

Email: imre@kingitsolutions.net

Kíváncsiak Vagyunk Rád, Kérd Ki Ingyenes Szakértői Tanácsunkat