info@kingitsolutions.net
  • Magyar
  • English

KingIT Solutions

IT egyszerűen neked!

A Pilates Másképp webapplikáció létrehozásának elsődleges célja a Pilates Másképp mobilapplikáció későbbi egyszerű, és felhasználóbarát navigációja volt. Tulajdonképpen fejlesztőinkkel ehhez igazítottuk a webapplikáció funkcióit is.

Videócsomagok:

Ebben a menüpontban lehet feltölteni új videókat, valamint kategorizálni a már feltöltött tartalmakat. A mobil applikációban megjelenő összes videócsomag tartalmát itt lehet szerkeszteni: borítóképet feltölteni, leírást adni, ezen kívül a videócsomag árát lehet megadni, valamint akár a csomag színvilága is könnyen beállítható egy színpaletta segítségével. Az előnézet mód pedig lehetővé teszi a videócsomagok megtekintését még a véglegesítés előtt.

Blog:

Ahogy a Videócsomagok menüpontban, úgy a Blognál is fontos szempont volt az átláthatóság és könnyen kezelhetőség. Itt jelenik meg és szerkeszthető az összes poszt, ami a mobilapplikáció Blog menüpontjában található.

Felhasználók:

Az Adminisztrátor itt láthatja az összes felhasználót, aki a mobilapplikációra regisztrált. Sőt, egy összesítő táblázat is található ebben a menüpontban a regisztrált felhasználókról, mint például hány aktív felhasználója van az applikációnak, vagy hány felhasználó van blokkolva. Az Adminisztrátor tudja blokkolni a felhasználókat, s ezt a tiltást is csak ő tudja egyedül feloldani.

Főoldal:

A mobilapplikációhoz tartozó főoldal menüpontját három almenüre osztottuk: Videók, Bejegyzések és Képek. A Videók almenüben lehet az összes olyan videót feltölteni és szerkeszteni, amit szeretnénk viszont látni a mobilapplikáció üdvözlőfelületén. A Pilates Másképp applikáció esetében ezek azok az ingyenes tartalmak, amik a pilates alapjait mutatják be, például a helyes tartást, vagy esetleg az elérhető Videócsomagokhoz tartozó rövid, kedvcsináló videók.

Vélemények:

Ebben az almenüben lehet szerkeszteni a főoldalon megjelenő vélemények sáv tartalmát, illetve új tartalmat hozzáadni. Sőt, akár kép csatolására is lehetőség van, ezzel téve még inkább személyessé a tartalmat.

Push üzenetek:

Talán az egyik legfontosabb kapcsolattartási funkció a felhasználókkal, az úgynevezett push notifications funkció. Alapvetően kétféle push üzenetet különítettünk el. Az első az azonnali, vagy valós idejű push üzenet, amit az Adminisztrátor azonnal ki tud küldeni az összes felhasználó részére. Ez a funkció igen hasznos például akciós csomagok, kedvezményekkel kapcsolatos tájékoztatásban, de bármilyen fontos információk esetében is hasznos lehet. Ezen kívül lehetőség van push üzenetek beütemezésére is (scheduled push notifications). Valamint úgy lett ez a funkció beprogramozva, hogy minden hétfőn, s minden beütemezett harmadik pilates edzés után kiküldjön egy motivációs kis üzenetet a felhasználónak. A naptárban beütemezett pilates edzés előtt pedig egy emlékeztető push üzenetet küld ki a rendszer, hogy egyszerűbbé tegye az edzések nyomon követését.

Összességében tehát a KingIT Solutions fejlesztői csapata egy olyan webapplikációt hozott létre, amivel egyszerűvé teszi a Pilates Másképp mobilapplikáció irányítását, s annak tartalmainak feltöltését és szerkesztését, figyelembe véve a mobil applikáció fontos funkcióit is.

Néhány kép a Pilates Másképp mobilapplikációról: