info@kingitsolutions.net
  • Magyar
  • English

Partnereink

Megbízható Partnereink

Balázs Dániel vagyok, online asszisztens. Nem, nem online marketinges. Én a céged, vállalkozásod online megjelenésének a megtervezésében tudok neked segíteni illetve ha igényled elkészítem és kezelem is honlapod. Emellett pedig utánajárok és tájékoztatlak a számodra legmegfelelőbb rendszerekről amelyekkel te és a csapatod könnyebben elérhetitek céljaitokat.

Vállalkozóként tudom, hogy az idő az egyik legnagyobb kincs. Ezért én magam is igyekszem rugalmas lenni és úgy beosztani az ügyfeleimmel töltött időt, hogy mindenkivel elegendőt tölthessek el, hogy megfelelő mértékben haladjunk minden egyes megbeszélés alkalmával.
MEGTEKINTÉS
Mindenhol fontos a fejlődés, az előrehaladás. A Fitness iparban is egyre jobban előtérbe kerül az online jelenlét és az automatizálás. Elkerülhetetlen manapság az, hogy egy fitness teremnek ne legyen egy jól felépített, minőségi weboldala, belső szoftvere és mobil applikációja. A Király Fitness halad a korral és minőségi, modern szolgáltatásokkal kiegészülve biztosítja vendégei számára a magasszintű kiszolgálást, gyors és kényelmes fizetést, és a barátságos hangulatot. Eddz a legjobbakkal a legkirályabb helyen!
Vállalkozóként tudom, hogy az idő az egyik legnagyobb kincs. Ezért én magam is igyekszem rugalmas lenni és úgy beosztani az ügyfeleimmel töltött időt, hogy mindenkivel elegendőt tölthessek el, hogy megfelelő mértékben haladjunk minden egyes megbeszélés alkalmával.
MEGTEKINTÉS
Mi a ZOOZ.LK egy szoftverfejlesztő cég vagyunk, komplex probléma megoldásra és digitális megoldásokra specializálódtunk. Szolgáltatásunkkal különböző iparágakban tevékenykedő cégeknek nyújtunk segítséget.
A legfőbb szolgáltatásaink közé tartoznak a Szoftveres fejlesztések , web és mobil applikációk fejlesztése valamint integrált rendszerek létrehozása.
MEGTEKINTÉS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. MEGTEKINTÉS

Partnereink

Az ENDATU.ID a Konyhai kiegészítők boltja, amely a legújabb kiegészítőket mutatja be a konyhában. Az ENDATU.ID a konyhai eszközök legszélesebb és legjobb választékát kínálja.

2019 óta egy ceylon fűszereket értékesítő és exportáló vállalat vagyunk. Saját vetőgépjeink már országszerte telepítve lettek ezzel is biztosítva ügyfeleink számára a növekvő fűszer mennyiséget. A jövőbe tekintve a Taprobane további ízeket tervez a meglévők mellé hozzáadni, hogy a világ bármelyik pontjára tudjunk fűszereinkből szállítani.

Az 1978-ban létrehozott THAI MA SEWING PTE LTD az egyik legnagyobb importőr / exportőr Szingapúrban. Ipari ruházati, bőrvarró gépek, berendezések, pótalkatrészek és kiegészítők nagykereskedője.