Musiverse

Mi az a Musiverse?

A Musiverse egy korszakalkotó Web3 projekt, amely áttöri az NFT-k hagyományos használatának korlátait. A Musiverse egy zene köré szerveződő közösség, melynek célja, hogy a Web3 forradalmát a közösségi szférába is bevezesse, és annak előnyeit megismertesse a valós zenei közösségekkel világszerte. 

A Musiverse Kulcsai egyszerre nyitnak ajtókat a társadalmi, pénzügyi és művészeti értékekre. Exkluzív hozzáférést biztosítanak nem csak offline eseményekhez világszerte, de a Musiverse online közösségi tereihez is. A Kulcsok pénzügyi előnyöket is nyújtanak majd a 2023-ban bevezetésre kerülő $MSV Kormányzó Token bevezetésével. Alapértékeikhez hűen a Kulcsokoz egy exkluzív NFT dalválaszték is tartozik, amelyet a projekt vezető partnere, a Housematic Radio kivételesen tehetséges zenészei készítettek. 

Az első NFT Kollekció ingyenes belépést biztosít a tulajdonosoknak a VIP-szekcióhoz nyilvános bulikon és koncerteken, továbbá közösségi találkozókhoz, privát NFT-partikhoz, fesztiválokhoz és konferenciákhoz világszerte.

A Musiverse új találmánya: The People. Market. Fuel. (PMF) modell

Az NFT-k által adott előnyök fokozatosan válnak elérhetővé a Musiverse bővülésével és fejlődésével.

P, mint People who Party

Életre szóló VIP-belépő a valós eseményekre.

A tulajdonosok ingyenesen vehetnek részt zenei és közösségi eseményeinken szerte a világon, ha igazolják NFT tulajdonjogukat. 

Memorial SBT-k gyűjtése

Az NFT-tulajdonosok egyedi Memorial Soulbound NFT-ket kapnak, amikor részt vesznek egy rendezvényünkön. Ezek az SBT-k többféle módon jutalmazzák a birtokosaikat, beleértve a token airdropokat és a kedvezményeket. Örökre elérhetőek a mint-ből.

Alpha Role Discord

Közvetlen hozzáférés az exkluzív Musiverse Alpha csoportunkhoz a Discord szerverünkön, amely csak az NFT birtokosok számára elérhető. Örökre elérhető a mint-ből.

M, mint Market for Music

Piactér Whitelist

A Kulcsok lehetőséget biztosítanak arra, hogy fehérlistára kerülj a zenei NFT kampányokban a hamarosan megjelenő zenei NFT piacterünkön. Örökre elérhető a Piactérről, 2023. Q3-tól.

$MSV Whitelist

A birtokosok részt vehetnek a $MSV 1. körös előértékesítésében. Az 1. forduló csak az NFT-tulajdonosok számára lesz nyitott. Elérhető a $MSV indulásakor, 2023. Q2-ben.

Zenei hozzáférés

A Kulcsok privát hozzáférést biztosítanak a Housematic Radio exkluzív, kiadatlan albumához, amely a rádió tehetséges zenészeinek dalait tartalmazza. Örökre elérhető a mint-ből.

DAO 1. fázis

A tulajdonosok a Musiverse DAO 1. fázisához fognak tartozni, és lehetőséget kapnak arra, hogy döntéseket hozzanak az eseményszervezési folyamatunkban. Örökre elérhető 2023 Q1-től.

F, mint Fuel for Finance 

$MSV Disztribúció

A $MSV kormányzó token közelgő bevezetése során minden stake-elt NFT megkapja a teljes $MSV kínálat egy részét, ami automatikusan DAO tagságot biztosít. Elérhető a $MSV bevezetésekor, 2023 Q2-ben.

Leasing és Stake-elés

A tulajdonosok bizonyos alkalmakra, például eseményekre vagy zenei NFT fehérlistákra a hamarosan megjelenő Piactéren bérbe adhatják a stake-elt NFT-ket. Ehhez a Musiverse fogja biztosítani a platformot. Örökre elérhető 2023 Q1-től.

A Musiverse alapítói

Sára Barnabás; vezérigazgató

Ványi Márió; vezérigazgató

KingIT Solutions és a Musiverse

A KingIT Solutions szorosan együttműködött a Musiverse-vel, és kifejlesztette az ERC-721 ETH hálózaton található kriptopénz kormányzati tokenjükhöz szükséges okosszerződéseket. A KingIT emellett kifejlesztett egy Dapp-ot a Metamask-on történő NFT minteléshez, integrált alapkezeléssel; és létrehozta az újratölthető gyűjteményét.

A szoros együttműködés részeként a KingIT Solutions vezérigazgatója, Edvard Bene a Musiverse létrehozásában a projektvezető és tanácsadó szerepét is elvállalta. 

Edvard vállalkozó, 2019 óta digitális eszközbefektető és a blokklánc technológiák szerelmese, több mint 4 éves tapasztalattal a technológiai és üzleti szektorban. 

Üzletfejlesztőként és projektmenedzserként Edvard személyes küldetése, hogy segítse a tehetséges vállalkozókat abban, hogy a blokklánc-technológiák segítségével felforgassák a különböző iparágakat.