Motofunclub.hu

Motofunclub.hu Főoldal

Mi az a MotoFunClub?

Egy nagyszerű weboldal, ami összehozza a motorozás szerelmeseit, és hasznos szolgáltatásokat kínál számukra. Szállások keresése különböző rendezvényekre, catering, motoros fesztiválok, motoros találkozók, egyéni túrák és általános szolgáltatások mind elérhetőek az oldalon.

A tagok számára elérhető legfontosabb kategóriák:

  • Közösség – A tagok beszélgethetnek a különböző érdeklődési köreikről és választ kaphatnak kérdéseikre a motoros közösségtől.
  • Túrák – A tagok szervezhetnek új túrákat, illetve csatlakozhatnak már megtervezettekhez, hogy megismerhessék a közösség tagjait.
  • Vedéglátás – Motorbarát helyek gyűjteménye, kávézókat, éttermeket, szolgáltatásokat és parkolóhelyeket is tartalmaz.
  • Események – A hivatalos rendezvények listája, amiken az érdeklődők részt vehetnek.
  • Szolgáltatások – Információk motormentő szolgáltatásokról lerobbanás vagy azonnali javítások esetére.
  • Csoportok – Ismerd meg a motoros-csoportok működését, és csatlakozz hozzájuk!
Motofunclub.hu Rólunk

A MotoFunClub és a KingIT Solutions

A KingIT Solutions legjobb szaktudásával fejlesztette ki a MotoFunClub egyedi igényeire szabott honlapját és háttérrendszerét.

A KingIT fejlesztette ki az oldal számos funkcióját, többek között a front- és backend rendszereket is. A weboldal egyedi pluginjei PHP scriptere épülnek. A beépített piactér és eseménytervező rendszereket specifikusan úgy tervezték, hogy mutassa a kereskedők és események lokációját. 

Az eseményszervező lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy elindítsák saját eseményeiket, vagy csatlakozzanak már regisztrált rendezvényekhez. Az esemény szervezője megadhatja az esemény legfontosabb információit, mint annak neve, helye, kategóriája és elérhetőségei, továbbá a kezdési és befejezési időpontokat és a részvételhez szükséges tapasztalati szintet is.

A piactér egy másik olyan plugin, amit a KingIT Soulutions a nulláról épített fel. A felhasználók a piactéren hirdethetik eladni kívánt motorjaikat, kiegészítőiket, és egyéb, a motorozással kapcsolatos tárgyaikat. Minden hirdetés tartalmazza a hirdetés tárgyának legfontosabb információit, ami például egy motor esetében a márkát, modellt, az eddig megtett kilométereket, az árat, a jármű lokációját és a hirdető elérhetőségeit jelenti.

Az egyedi fizetési felület és számlázási rendszer egyszerűvé teszi a tranzakciókat, köztük a különböző szolgáltatásokra -mint a szervizek és alkatrész-kereskedők- való prémium előfizetést is.

A felhasználók attól függően, hogyan szeretnék használni az oldalt, 3 különböző fiókfajtával regisztrálhatnak.

  • Motoros és általános tagság – Tagság azoknak, akik szeretnének részt venni az eseményeken, vagy éppen rendezvényeket szervezni.
  • Szállások / Vendéglátóhelyek – Motorosbarát szálláshelyek hirdetésére szolgáló tagság.
  • Szerviz / Alkatrész szolgáltatások – Szervizszolgáltatások és alkatrészek hirdetésére szolgáló tagság.

A MotoFunClub minőségi szolgáltatásait kiegészítve a személyre szabott pluginek alkalmazásával a KingIT Solutions egy zökkenőmentes, élvezhető felhasználói élményt hozott létre. A blogposztrendszer, a fizetési és regisztrációs felületek, az eseménytervező, éa az egyéb funkciók mindent biztosítanak a motorosoknak, amire szeretett hobbijukkal kapcsolatban szükségük lehet.