MEDLand – Kripto Játék

Medland Universe
MEDLand Univerzum

Mi is az a Medland?

A Medland egy kripto-játék fejlesztő vállalat, melynek fő profilja magas minőségű számítógépes és mobil játékok fejlesztése. A Medland egyik alapvető célja a kriptovaluta és  blockchain technológiák átfogó alkalmazása, hogy ezek használhatóak legyenek az általuk fejlesztett játékokban.

A Medland játékai

Jelenleg több játék is tervezés alatt áll, köztük a kriptovalutát és NFT-ket is magába foglaló, zászlóshajónak számító MEDLAND MAYHEM multiplayer online battle arena (MOBA) játék is.

A MEDLAND MAYHEM egy play-to-earn (játssz és keress) játék lesz, amelyben a játékosok stake-elhetik a MED Kristályaikat (MEDC) és győzelmeik után még többet kereshetnek. A MED Tokenekkel (MEDT) a játékon belül használható NFT-k vásárolhatók, melyek lehetnek karakter-kozmetikák, új hősök és képességek is, számos egyéb funkció mellett.

A felhasználók számára 3 izgalmas játékmód lesz elérhető:

  • 1 v 1 – Két játékos küzd egymás ellen.
  • 3 v 3 – Két háromfős csapat harcol egymás ellen.
  • Raid – A csapatok egy AI ellenféllel állnak szemben. Az a csapat nyer, amelyik elsőként győzni le ezt, vagy utolsóként marad életben a csapatok közül.

A játékban szerepelni fog egy ‘free play’ mód is, ahol a funkciók ugyan limitáltak lesznek, de csak azért, mert a hangsúlyban a játék megismerése lesz. A Medland célja, hogy olyan embereket vezessen be a web3 világába, akik még nem értik a blockchain és kriptovaluta technológiákat. Amint a játékosok szeretnék személyre szabni a karakterüket és különböző képességeket használni, NFT-k vásárlásával elmélyíthetik a játékélményt.

A Medland MOBA, valós idejű stratégia (RTS), autóverseny és masszív multiplayer online szerepjáték (MMORPG) műfajokban is számos új játékkal készül.

Token funkciók és előnyök

A MED Tokeneket (MEDT) birtokló játékosok szavazhatnak majd a játékok közelgő frissítéseiről és befolyással fognak bírni a cég tevékenységére, miközben részesedést kapnak a vállalat nyereségeiből.

A MED Kristályok (MEDC) a MEDLAND MAYHEMBEN stake-elésre kerülnek a játék kezdete előtt, illetve ezekkel a játék battle pass funkciója is megvásárolható lesz.

KingIT és Medland

A KingIT Solutions a Medlanddel való együttműködés keretében kifejlesztette a kriptovaluta-tokenekhez szükséges okosszerződéseket és az NFT-mintelő rendszereket is. A MED Tokenhez (MEDT) tartozó okosszerződés már él, a token pedig megtalálható a blockchainen.

A Binance Smart Chainen (BSC) található MEDT összesen 250 millió tokennel rendelkezik. Az okosszerződés címe: 0xc181036A292D7Ed27F002E5aF08Df72E64fDc094

MEDLand Szerződés

A KingIT Solutions tovább dolgozik a Medlanddel a kriptovaluták és NFT funkciók játékokba való integrálásán, biztosítva a magas minőséget, funkcionalitást és biztonságot.

Hogy a Medland projektjei a kripto közösségben népszerűvé váljanak, a KIingIT Solutions egy átfogó stratégiát készített az online közösségi terek építésére és a marketing hatékonyságának növelésére. Discord és Telegram csoportokat hoztak létre, ahol az emberek tájékozódhatnak és beszélgethetnek a Medland projektjeiről, híreket és információkat kaphatnak róluk. A Medland közvetlen interakcióra buzdítja a fogyasztóit, legyen szó fejlesztési ötletekről vagy AMA (ask me anything) eseményekről. Ezek a csoportok kiváló felületetek annak demonstrálására, hogy a fejlesztőket valóban érdeklik a felhasználók. Ezeket kiegészítve a közösségi média fiókok, mint a Twitter és Facebook segítenek új követőket szerezni és növelik az online jelenlétet is. 

A MEDLand projektről többet ITT tudhatsz meg.