Lucky Coin World

LCW main

A Lucky Coin World egy online kaszinó, amely a blockchain technológián és az NFT-ken keresztül a szerencsejátékot mindenki számára könnyen elérhetővé teszi, különös tekintettel azokra, akiket valamilyen okból “kizártak” a hagyományos szerencsejátékokból, akiket hamis ígéretekkel és ellenőrizhetetlen esélyekkel átvertek vagy félrevezettek, és azokra, akik nem születtek elég szerencsésnek ahhoz, hogy átlépjék a belépési korlátot, amelyet a legtöbb valós szerencsejáték-létesítmény állít. A játékosközpontú megközelítésnek köszönhetően mindenki számára sokkal nagyobb esély nyílik a nyerésre, mint a hagyományos játékok.

Lottószelvény NFT-k:

A Lucky Coin World különböző lottójátékokat kínál a játékosok számára, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Bármelyik kollekció (CLC, UCLC, RLC, ELC) NFT-iének megvásárlásával a tulajdonosok automatikusan belépnek az adott kollekció lottó-húzásába.

Abban az esetben, ha valaki nem nyer, lehetőség van arra, hogy 5 nem nyertes NFT-t “beváltásunk” egy egyedi Wheelspin Tokenre, amely lehetővé teszi, hogy ingyen megpörgessük a Szerencsekereket.

Szerencsekerék:

Ha kifogytál a pénzedből, vagy egyszerűen csak túl lustának érzed magad ahhoz, hogy tokeneket utalj a pénztárcádba, ne félj: a Lucky Wheel funkcióval naponta egyszer ingyenesen vehetsz részt a játékban. Sok értékes (és kevésbé hasznos) dolgot nyerhetsz a Lucky Coin World ezen a bolondos játékán, például ingyenes lottószelvény NFT-ket, kis mennyiségű kriptót a benzinköltségek fedezésére, és nem nyertes lottószelvényeket, így talán még az utolsó egy-két szelvényt is megkapod, hogy beválthasd őket egy újabb esélyért a Lucky Wheel-en, további ingyenes pörgetésekért vagy csak egy motivációs idézetért, hogy kedvet kapj a Lucky Coin World kalandokhoz!

Promóciós kerék:

Ki tudja, lehet, hogy a promóciós NFT-pörgetésen nyert nyereményed lesz a következő szupersztár kollekció egy darabja! Ön egy projekt tulajdonosa? Lépjen kapcsolatba az LCW-vel a stratégiai partnerségekre és promóciós ajánlatokra vonatkozó feltételeivel kapcsolatban, és további információkért!

Lucky Coin Kollekciók:

Common Lucky Coin – A legnagyobb és legolcsóbb kollekció. 10 000 darab várja gazdáját 16 MATIC/NFT áron, ebből 500 darab szerencsés nyertes, akik 96 MATIC-ot kapnak. 

Uncommon Lucky Coin – A második legnagyobb kollekció, ahol minden NFT 65,5 MATIC-ba kerül. Miután megvásároltad ezt az értékes érmét, azonnal helyet kapsz a 8000 versenyző között, de közülük csak 400-an vihetik haza a jól megérdemelt 360 MATIC/nyertes.

Rare Lucky coin – A luxusnak számító Coin 115 MATIC/NFT áron vásárolható meg. A szerencsés nyertesekre 200 hely vár, akik mindegyike 1036 MATIC értékű nyereményt szerezhet meg.

Epic Lucky Coin – Valami, amivel igazán kitűnhetsz a tömegből. Mindössze 2000 elérhető NFT-t tartalmazó kollekció. Azok a szerencsések, akik a 80 nyertes közé kerülnek, 2545,5 MATIC-ot zsebelhetnek be.

Az Alapító Kollekcó

A Lucky Coin World különböző ösztönzőket kínál mind azoknak, akik aktívan hajlandóak a győzelemre törekedni, és azoknak is, akik passzív jövedelmet szeretnének generálni. A forradalmi Alapítói NFT-k lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy maguk is társtulajdonosai legyenek a protokollnak, és szavazati jogot kapjanak a jövőbeli fejlesztésekkel és a terjeszkedéssel kapcsolatos döntésekben.

Az indulás során 9000 egyedi NFT várja majd azokat a tulajdonosaikat, akik részt kívánnak venni a Lucky Coin World útján. A Funding kollekció némileg eltér a többi kollekciótól. Ezek sorsjegyként működnek egy adott egyszeri beváltásra. Ez azoban nem minden, hiszen akár nyersz, akár veszítesz ezekkel a sorsjegyekkel, azon 9000 szerencsés közé tartozol, akiket minden kollekció után egy előre meghatározott százalékos rész illet meg.