Király Fitness – Weboldal felújítás

Első projektünk a Király Fitness – Nagyvárad téri konditeremmel a weboldaluk felújítása volt. Most erről írjuk le részletesebben a munkafolyamatot, a változtatásokat, és beszámolunk az eredményekről.

Az edzőterem tulajdonosai kerestek meg minket, hogy az elavult, régies weboldalukat újítsuk fel, adjunk neki minőségi dizájnt és csináljunk belőle egy minőségi weblapot, ami illik a konditerem stílusához.

Annak érdekében, hogy a Kiraly Fitness – Nagyvárad téri edzőterem weboldala megőrizze az elegáns és kifinomult felületét, a KingIT Solutions olyan kreatív felhasználói felületet (UI) valósított meg, amely összhangban van az eredetileg megalkotott színvilággal. 

A felhasználó központú felületünk kiválasztása stratégiai szempontból történt, hogy fokozzuk az általános felhasználói élményt, és növeljük a weboldalon töltött időt. 

A Király Fitness-től kapott adatok alapján egyértelművé vált a weboldal felhasználásának a célja. Ez alapján kialakítottunk egy felhasználói profilt, hogy megértsük a felhasználók személyiségét és általános viselkedését az oldalon.

Az elemzés során a KingIT Solutions kiemelte a weboldal azon területeit, amelyek a legnagyobb nézettséget produkálták és könnyen hozzáférhetővé, kényelmessé, kompatibilisé tette különböző felhasználók és az általuk használt eszközök számára. (iOS, Android)

A Király Fitness webhelyébe beágyazott a KingIT Solutions egy tartalomkezelő rendszert (Customer Management System – CMS), hogy növelje a konverziót és kényelmessé tegye a felület használatát.

A megvalósításához egy nyílt forráskódú WordPress rendszert használtunk.

A weboldal újraprogramozása során SEO-ra, a Google Ads-re, a Facebook-hirdetésekre, az Instagram-hirdetésekre, az automatizált hirdetésekre, valamint a tartalommarketingre is nagy hangsúlyt fektettünk.

Minden egyes oldalt újra felépítettünk az alapoktól, egy átfogó stratégiai képet alkottunk a Search Engine Optimization segítségével, különösen a kulcsszavakra való keresésnél. Figyelembe vettük az általános kulcsszavakat és a kifejezetten a márkához kapcsolhatókat is.

A Király Fitness meglévő weboldala nem volt túl felhasználóbarát és újszerű, és nem tükrözte a fitneszterem identitását. A weboldal rendezetlen volt, és a látogatóknak gondjai voltak a keresett termékek, szolgáltatások megtalálásával. 

Egy kép a régi weboldalról:

Ha meg is találták a látogatók az adott terméket vagy szolgáltatást a régi oldalon, a megadott információk nem voltak teljeskörűek, és a legtöbb esetben végül kapcsolatba kellett lépniük a Király Fitness edzőteremmel, hogy megkaphassák a kellő információkat.

Fejlesztettük a backend-et PHP-ban a regisztrációhoz, elvégeztük az adatbázis-integrációt, és telepítettünk egy wooCommerce-t a terméklista-kezeléshez, ezzel is megkönnyítve a cég minden napos működését.

A megújult weboldal képekben:

A Király Fitness – Nagyvárad téri edzőterem társtulajdonosa a felújított weboldal után értékelte munkánkat:

“Már régóta szerettük volna weboldalunkat egy minőségi szintre emelni, ami most sikerült. Az új oldal tökéletesen illeszkedik edzőtermünk arculatához: elegáns, barátságos és színvonalas. Célunk továbbra is a lehető legmagasabb szolgáltatást biztosítani vendégeink számára, amit új weboldalunknak köszönhetően még sikeresebben tudunk végezni.”

A Király Fitness – Nagyvárad tér edzőterem felújított weboldalát itt tudod megtekinteni:KingIT Solutions

41 Skylines Business Village, (Jsa), Limeharbour, London,
Canary Wharf,
United Kingdom, E14 9TS

(+44) 7447 508180

info@kingitsolutions.net