Király Fitness – Webapplikáció

A Király Fitness – Nagyvárad téri konditerem a weboldal felújítás után egy még összetettebb és nagyobb volumenű feladattal bízott meg minket, ami ez egy igazán testhez álló munka volt számunkra.

A Király Fitness vezetői arra kértek bennünket, hogy készítsünk egy olyan alkalmazást, amivel edzőtermüket automatizálni és irányítani tudják. Erre az egyik legjobb megoldás egy webapplikáció!

A webapplikáció célja tehát az volt, hogy a konditerem alkalmazottjai (recepciósok, edzők, csoportos oktatók) kapjanak egy olyan felületet, amivel gyors összeköttetésben lehetnek az edzőterem vezetőivel, egymással és az ügyfelekkel/vendégekkel.

A fejlesztés során fontos szempont volt a letisztult, modern felület megalkotása, az egyszerű, de kifejezetten hasznos funkciók beépítése, és azok könnyed kezelése.

A webapp legfőbb funkciói az admin felületen:

Kezdőlap

A kezdőlapon látható az oldal használóinak létszáma csoportosítva, valamint az edzőterem főbb statisztikái, ez alatt pedig megtekinthetőek a főbb események a naptárban .

Bérletek

Ebben a menüpontban lehet feltölteni azokat a bérleteket, jegyeket, amiket a vendégek a mobil alkalmazáson keresztül tudnak megvásárolni.

Felhasználók kezelése

Lehetőség van többféle felhasználónak jogosultságot adni, hogy a webapplikáció bizonyos pontjait láthassa. Itt például hozzáadhatunk recepcióst, személyi edzőt, könyvelőt és akár ügyvédet is az alkalmazáshoz. Emailen keresztül történik a meghívás és az általunk megadott jelszóval be tudnak lépni a felhasználók. Miért hasznos egy ilyen funkció? A recepciósok így láthatják az ügyfelek bérleteit, ami könnyíti és gyorsítja a vendégek beléptetését, a vezetőktől az applikáción keresztül megkaphatják feladataikat, az edzők láthatják a hozzájuk időpontot foglaló vendégeiket is, sok egyéb hasznos következmény mellett.

Pénzforgalom

Ebben a funkcióban megjelennek a mobil applikáción értékesített bérletek, jegyek és termékek, valamint manuálisan rögzíthetőek a kiadások, így könnyen kezelhető a pénzmozgás egy vállalkozáson belül.

Konditerem, személyi edző és csoportos óra foglalása

Időpontfoglalás mesterfokon! A Király Fitness mobil appon keresztül lehetőség van jelentkezni csoportos és egyéni órákra is! Ezen felül pedig a webapplikáción lehet időpontot foglalni, továbbá a személyi edzőkhöz bejelentkezni is.

Feladatkezelés, beosztás, üzenetek

Az adminok (tulajdonosok) különböző feladatokat kreálhatnak és adhatnak ki az applikáción keresztül az alkalmazottaknak. Ezen kívül a havi beosztásokat, jelenléti íveket is feltöltetik és szerkeszthetik, rendszeren belül pedig lehetőség adódik üzenetek váltására is.

Dokumentumok, kapcsolatok

Az alkalmazásban többféle adat tárolására is lehetőségünk van. Külön kérés volt, hogy dokumentumok feltöltésére is teremtsünk lehetőséget, valamint a kapcsolatokhoz a cég a vele kapcsolatban álló partnereinek adatait is feltölthesse.

Amint fentebb olvasható, egy rendkívül átfogó rendszert sikerült kiépítenünk a Király Fitness – Nagyvárad téri edzőterem számára. A konditerem társtulajdonosa így értékelte az elkészült applikációnkat:

„Elértük a már régóta áhított célunkat és kaptunk egy remek rendszert, amivel könnyedén és gördülékenyen képesek leszünk irányítani edzőtermünk életét.”


IT egyszerűen Neked! Keress minket bizalommal:

KingIT Solutions

41 Skylines Business Village, (Jsa), Limeharbour, London,
Canary Wharf,
United Kingdom, E14 9TS

(+44) 7447 508180

info@kingitsolutions.net