Király Fitness – Webapplikáció

A Király Fitness – Nagyvárad téri konditerem a weboldal felújítás után egy még összetettebb és nagyobb volumenű feladattal bízott meg minket. Cégünk a KingIT Solutions számára ez egy igazán testhez álló munka volt.

A Király Fitness vezetői arra kértek bennünket, hogy készítsünk egy olyan alkalmazást, amivel edzőtermüket automatizálni és irányítani tudják. Erre az egyik legjobb megoldás egy webapplikáció! Non plusz ultra, hogy ezt a webappot összekötöttük egy szuper mobil app-al, de erről majd a következő referencia munkánk során számolunk be.

A webapplikáció célja tehát az volt, hogy a konditerem alkalmazottjai (recepciósok, edzők, csoportos oktatók) kapjanak egy olyan felületet, amivel gyors összeköttetésben lehetnek az edzőterem vezetőivel, egymással és az ügyfelekkel/vendégekkel.

A fejlesztés során fontos szempont volt a letisztult, modern felület megalkotása, az egyszerű, de kifejezetten hasznos funkciók beépítése és azok könnyed kezelése.

A webapp legfőbb funkciói az admin felületen:

Kezdőlap

A kezdőlapon láthatóak az oldalt használók létszáma csoportosítva, valamint az edzőterem főbb statisztikái. Alatta pedig egy naptár nézetben megtekinthetőek a főbb események.

Bérletek

Ebben a menüpontban lehet feltölteni azokat a bérleteket, jegyeket, amiket a vendégek a mobil alkalmazáson keresztül tudnak megvásárolni.

Felhasználók kezelése

Lehetőség van többféle felhasználónak jogosultságot adni, hogy a webapplikáció bizonyos pontjait láthassa. Itt pl. hozzáadhatunk recepcióst, személyi edzőt, könyvelőt és akár ügyvédet is az alkalmazáshoz. Emailen keresztül történik a meghívás és az általunk megadott jelszóval be tudnak lépni. Miért hasznos egy ilyen funkció? A recepciósok így láthatják az ügyfelek bérleteit, ami könnyíti és gyorsítja a vendégek beléptetését, a vezetőktől az applikáción keresztül megkaphatják feladataikat, az edzők láthatják a hozzájuk időpontot foglaló vendégeiket stb.

Pénzforgalom

Bevétel és kiadás kezelés. Ebbe a funkcióba megjelennek a mobil applikáción értékesített bérletek, jegyek és termékek, valamint manuálisan felvihetőek a kiadások. Így könnyen kezelhető a pénzmozgás egy vállalkozáson belül.

Konditerem, személyi edző és csoportos óra foglalása

Időpontfoglalás mesterfokon! A Király Fitness mobil appon keresztül lehetőség van jelentkezni csoportos órákra is! Ezenfelül pedig a webapplikáción lehet konditerembe időpontot foglalni, de be lehet jelentkezni személyi edzőhöz is.

Feladatkezelés, beosztás, üzenetek

Az adminok (tulajdonosok) különböző feladatokat kreálhatnak és adhatnak ki az applikáción keresztül az alkalmazottaknak. Ezenkívül a havi beosztásokat, jelenléti íveket is feltöltetik és szerkeszthetik. A rendszeren belül pedig lehetőség adódik üzenetek váltására is.

Dokumentumok, kapcsolatok

Az alkalmazásban több adat tárolására is van lehetőség. Külön kérés volt, hogy dokumentumokat is fel lehessen tölteni, valamint a kapcsolatokhoz a cég a vele kapcsolatban álló partnerei adatait feltölthesse.

Amint fentebb olvasható egy igen átfogó rendszert sikerült kiépítenünk a Király Fitness – Nagyvárad téri edzőterem számára. A konditerem társtulajdonosa így értékelte az elkészült applikációnkat:

„Elértük a már régóta áhított célunkat és kaptunk egy remek rendszert, amivel könnyedén és gördülékenyen képesek leszünk irányítani edzőtermünk életét.”


IT egyszerűen Neked! Keress minket bizalommal:

KingIT Solutions

41 Skylines Business Village, (Jsa), Limeharbour, London,
Canary Wharf,
United Kingdom, E14 9TS

(+44) 7447 508180

info@kingitsolutions.net