KingIT Solutions Gaming – Tic Tac Toe

Biztosan mindenki ismeri a klasszikus amőba játékot, amivel mindenki oly szívesen ütötte el az unalmas órákat anno az iskolában, vagy éppen a véget nem érőnek tűnő előadásokat az egyetemen. Ki ne emlékezne az osztályban, vagy az irodában tartott amőba bajnokságokra, amelyekről megannyi füzetünk hátulja tanúskodik.

Mit szólnátok, ha azt mondanánk, új köntösbe öltöztettük az örök klasszikust? Ráadásként környezettudatosan, hiszen nem kell többet a füzetből oldalakat kitépni, sem pedig a nyomtatóból lapokat csenni, és még tollat sem kell keresgélni! A KingIT Solutions által fejlesztett Tic Tac Toe egy magasabb szintre emeli a klasszikus amőba élményét.

Lehetőséged van a barátaidat is bevonni a játékba, válaszd a Challenging (Kihívás) módot! Mivel a játék csupán egy kódot fog a meghívóban elküldeni, ezért a Messengertől kezdve, Whatsappon át az emailes meghívásig minden általad telepített üzenetküldésre alkalmas platformot használhatsz arra, hogy barátaidat is bevonhasd a játékba.

Ha mégis inkább egyedül játszanál, az Arcade mód neked lett kitalálva, ugyanis ezt a játékmódot AI technológiával láttuk el.

Ha pedig az unalmas előadás közepén játszanátok, de csak az egyikőtök akkumulátora bírja szuflával és messze még a nap vége, a Multiplayer módban lehetőségetek nyílik egyazon telefonról ketten is játszani.

Három-féle nehézségi szint közül választhatsz: könnyű, közepes, vagy pedig nehéz. A játéktábla paramétereit szintén te választod ki. Játszhatsz a klasszikus 3×3-as amőba játékkal, de kipróbálhatod a 6×6-ost is, vagy a már igazi kihívást jelentő 9×9-es változatot is.

A beállításokban négy téma közül választhatsz, így sosem fogod megunni a játék felületét, valamint lehetőség van a felhasználóneved megváltoztatására. A némító gombnak köszönhetően pedig egyik tanár/főnök sem veszi majd észre az Amőba Bajnokok Ligáját.

Ahogy a Candy Puzzle, vagy a 3D World Tank Battle játékainkat, úgy a Tic Tac Toe-t is letöltheted Google Play-ről, valamint Facebookon, nemsokára pedig a Huawei AppGallery-ben is megtalálható lesz.