KingIT Solutions Gaming – Tic Tac Toe

Biztosan mindenki ismeri a klasszikus amőba játékot, amivel mindenki oly szívesen ütötte el az unalmas órákat anno az iskolában, vagy éppen a véget nem érőnek tűnő előadásokat az egyetemen. Ki ne emlékezne az osztályban, vagy az irodában tartott amőba bajnokságokra, és hogy hány füzetünk hátulja tanúskodik a győzelmeinkről.

Mit szólnátok, ha azt mondanánk, egy új szintre emeltük az amőba játék élményét? Ráadásként környezettudatosan, nem kell többet a füzetből oldalakat kitépni, sem pedig a nyomtatóból lapokat csenni, és még tollat sem kell keresgélni! A KingIT Solutions által fejlesztett Tic Tac Toe egy magasabb szintre emeli a klasszikus amőba élményét.

Lehetőséged van a barátaidat is bevonni a játékba, válaszd a Challenging (Kihívás) módot! Mivel a játék csupán egy kódot fog a meghívóban elküldeni, ezért a Messengertől kezdve, Whatsappon át az emailes meghívásig minden általad telepített üzenetküldésre alkalmas platformot használhatsz arra, hogy barátaidat is bevonhasd a játékba.

Ha mégis inkább egyedül játszanál, az Arcade mód neked lett kitalálva, ugyanis ezt a játékmódot AI technológiával láttuk el (Mesterséges Intelligencia – Artificial Intelligence).

Ha pedig az unalmas előadás közepén játszanátok, de csak az egyikőtök akkumulátora bírja szuflával és messze még a nap vége, a Multiplayer módban lehetőségetek nyílik egyazon telefonról játszani kettőtöknek.

Három-féle nehézségi szint közül választhatsz: könnyű, közepes (Moderate) vagy pedig nehéz. A játéktábla paramétereit szintén te választod ki. Játszhatsz a klasszikus 3×3-as amőba játékkal, de kipróbálhatod a 6×6-ost is, vagy a már igazi kihívást jelentő 9×9-es változatot.

A beállításokban négy téma közül választhatsz, így sosem fogod megunni a játék felületét, valamint lehetőség van a felhasználóneved megváltoztatására. A némító gombnak köszönhetően pedig egyik tanár/főnök sem veszi majd észre az Amőba Bajnokok Ligáját.

Ahogy a Candy Puzzle, vagy a 3D World Tank Battle játékainkat, úgy a Tic Tac Toe-t is letöltheted Google Play-ről, valamint majd Facebookon, nemsokára pedig a Huawei AppGallery-ben is megtalálható lesz.