KingIT Solutions – Chill Benji

Chill Benji

Mi az a Chill Benji?

A Chill Benji egy NFT projekt, amelyet a híres Benjamin Franklin alteregójaként hoztak létre, hogy bemutassa a forradalom alapító atyjának könnyedebb oldalát. Ebben a narratívában Benjamin Franklin hírnevének számos oka van, többek között rengeteg találmánya, mint például a villámhárító, utazásai és lazasága.

Chill Benji Klub

Az NFT-k különböző egyedi ruhákkal, kalapokkal, szemüvegekkel, maszkokkal, kiegészítőkkel és arckifejezésekkel rendelkeznek, ezáltal minden darab különbözik egymástól! A fent említett személyre szabások mindegyike különböző ritkaságú, így még inkább gyűjthetővé és értékessé válnak. A Chill Benji egy 10 000 darab 3D-s alkotásból álló gyűjtemény, amely mind beépül az Ethereum blochainbe, és az opensea.io oldalon érhető el.

A tervek szerint a jövőben más gyűjtemények is megjelennek a sorozatban, mint például a “Chill Benji Utazik” és a “Chill Németjuhász Kölyök (GSD)”, hogy meglévő NFT készlet bővülhessen.

Ki is az a Chill Benji?

A Chill Benji NFT-k birtokosai számos előnyt élvezhetnek, például whitelist lehetőségeket a következő gyűjteményekhez, elővásárlási árakat, Airdrop-okat, speciális kívánságokat vagy egyedi Chill Benji projekteket, és még a projekt jövőjébe is beleszólhatnak!

A KingIT Solutions Dapp fejlesztése

A KingIT Solutions egy Dapp-ot (decentralizált alkalmazás) fejlesztett Chill Benji számára. A Dapp “olyan alkalmazás, amely képes önállóan működni, általában intelligens szerződések használatával, amelyek decentralizált számítástechnikai, blockchain vagy más elosztott főkönyv rendszereken futnak. A hagyományos alkalmazásokhoz hasonlóan a Dappok is valamilyen funkciót vagy használatot biztosítanak a felhasználóiknak. A hagyományos alkalmazásokkal ellentétben azonban a Dappok emberi beavatkozás nélkül működnek, és nem egy entitás tulajdonában vannak, hanem a Dappok a tulajdonjogot képviselő tokeneket osztják szét.”.

Chill Benji Ruhatár

A Dapp a Netlify használatával készült, és blockchain technológiával integrált, hogy a felhasználók könnyen kapcsolódhassanak kriptovaluta tárcájukhoz, ezen felül egyszerű hozzáférést biztosít a felhasználók számára a Chill Benji NFT-k vásárlásához vagy minteléséhez. A Dappot mobil és asztali eszközökre is optimalizálták, mindkettőt megfelelő skálázással és tájkép- vagy portrémód beállítással.

A Dapp lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy összekössék Metamaskjukat (kriptovaluta tárcájukat), és Chill Benji NFT-ket vásároljanak vagy minteljenek. A Dapp értékes információkat biztosít a felhasználóknak, például hogy hány NFT-t minteltek, az aktuális ETH és USD árat Chill Benji NFT-khez viszonyítva, és nyomon követi, hogy hány NFT van az egyes tárcákban, mivel tárcánként maximum 20 NFT tartható.

Chill Benji Előnyök

A KingIT Solutions munkája ezen az NFT-projekten bemutatta sokoldalúságukat, amivel nem csak mobiljátékokon, de Dappokon, NFT-ken és egyéb webes fejlesztési feladatokon is dolgoznak.