Jaal Salon – Mobilapplikáció

Szeretjük a kihívásokat, szeretünk együtt dolgozni megbízható és profi szakemberekkel. Így volt ez a Jaal Salon mobilapplikációjának esetében is, amit egyik partnerünkkel, a ZOOZ.LK csapatával közösen fejlesztettük és tökéletesítettük.

Mi azért dolgozunk, hogy megvalósítsuk ügyfeleink álmait. Az ötlet, ami a mobilapplikáció alapját adta, az egyik ázsiai ügyfelünk fejéből pattant ki. Ezután keresett meg minket és partnerünket, hogy megbízzon a kivitelezéssel. Az applikáció két fő célja az időpontfoglalás egyszerűsítése és a vendégek elérésének növelése volt. Az alkalmazás létrehozásával megkönnyítettük az üzlet megtalálását mindenki számára, ezzel is növelve a forgalmat, gyorsítva és egyszerűsítve a vállalkozás adminisztrációját.

Ezúton is köszönjük a Jaal Salonnak a lehetőséget és nagyon örülünk, hogy meg tudtuk valósítani az applikációt, amire vágytak. A Jaal Salon egy kiterjedt franchise hálózat, ahol a fő szempont a vendégek kényelme, és hogy a luxus szolgáltatásokat elérhető áron biztosítsák nekik.


Nagy öröm számunkra hogy együtt dolgozhattunk, és további sok sikert kívánunk nekik!

Ez a mobilapplikáció nem érhető el Magyarországon, így nem lehet letölteni, azonban külföldi IP címről letölthető és kipróbálható:

 Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jaal.app&hl=en_US&gl=US

App Store: https://apps.apple.com/lk/app/jaal-salon/id1451641449


IT egyszerűen Neked! Keress minket bizalommal:

KingIT Solutions

41 Skylines Business Village, (Jsa), Limeharbour, London,
Canary Wharf,
United Kingdom, E14 9TS

(+44) 7447 508180

info@kingitsolutions.net