Jaal Salon – Mobilapplikáció

Bemutatjuk egyik munkánkat, amit a ZOOZ.LK fejlesztő csapattal közösen készítettünk el. Ez a Jaal Salon mobilapplikációja.

Szeretjük a kihívásokat, szeretünk együtt dolgozni megbízható és profi szakemberekkel. Így volt ez a mostani helyzetben, amikor is a Jaal Salon mobilapplikációját egyik partnerünkkel közösen fejlesztettük és tökéletesítettük.

Mi a KingIT Solutions megtervezzük és kivitelezzük az ügyfeleink álmait. Az ötlet, ami a mobilapplikáció alapját adta az egyik ázsiai ügyfelünk fejéből pattant ki. Ezután keresett meg minket és partnerünket, hogy megbízzon az ötlete megvalósításával. Az applikáció két fő szempontja az időpontfoglalás és a vendégek elérésének növelése volt. Az alkalmazás létrehozásával megkönnyítettük az üzlet megtalálását mindenki számára ezzel is növelve a forgalmat, de gyorsítva és egyszerűsítve a vállalkozás adminisztrációját.

Mutatunk néhány fotót az applikációról:

Ezúton is köszönjük a Jaal fodrászatnak a lehetőséget és nagyon örülünk, hogy megtudtuk valósítani számukra ezt az applikációt. A Jaal fodrászat egy kiterjedt franchise hálózat, ahol a főszempont a vendégek kényelme és a luxus szolgáltatásokat elérhető áron biztosítják vendégeiknek.


Nagy öröm számunkra hogy a sikereikben osztozhatunk. További sok sikert kívánunk nekik.

Ez a mobilapplikáció nem érhető el Magyarországon, így nem lehet letölteni. A linkeket megosztjuk, ha esetleg érdekel valakit az alkalmazás:

 Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jaal.app&hl=en_US&gl=US

App Store: https://apps.apple.com/lk/app/jaal-salon/id1451641449


IT egyszerűen Neked! Keress minket bizalommal:

KingIT Solutions

41 Skylines Business Village, (Jsa), Limeharbour, London,
Canary Wharf,
United Kingdom, E14 9TS

(+44) 7447 508180

info@kingitsolutions.net