ClubSandwich Konferencia – 2023.10.13

Péntek 13-a legjobban a babonáról ismert, azonban most októberben egy különleges eseménynek adott alkalmat ez a nap. A város szívében, a Lurdy ház impozáns falai között a Juhhé Business rendezvényeként életre kelő ClubSandwich konferencia hívta össze a hazai vállalkozói világ krémjét.

A nap folyamán nem csak az üzleti kapcsolatépítés és networking kapott hangsúlyt, hiszen az érdeklődők értékes előadásokkal, izgalmas kiállítói standokkal és vállalkozói történetekkel is találkozhattak.

Aki az elmúlt években csak egy kicsit is érdeklődött a pénzügyek világa iránt, bizonyára hallott Varga Daniról, az erthetopenz.hu alapítójáról, akit sokan a szelíd tőzsdecápának is neveznek. Dani a rendezvényen betekintést engedett a 2023-as tőzsdei trendekbe, miközben praktikus tanácsokkal látta el a hallgatóságot a következő hónapok piaci mozgásaira vonatkozóan.

Természetesen a technológia világa is képviseltette magáti, mi, a KingIT Solutions csapata is örömmel vettünk részt a Networking Prémium szektorban, ahol a weboldalkészítés és egyedi szoftverfejlesztés mellett a forradalmi web3 technológiát alkalmazó fejlesztéseinről is esett szó. Ebben a dinamikusan változó digitális korszakban ezek a területek minden cég számára létfontosságúak lehetnek.

A ClubSandwich konferencia egy közösség, egy mozgalom találkozójaként is funkcionált, ahol az üzleti világ képviselői egy napon keresztül közösen meríthettek inspirációt, tanulhattak és építhették vállalkozásaikat.

Szeretnénk külön köszönetet mondani a Juhhé Business üzleti klubnak és annak lelkes tulajdonosának, Csősz Péternek a kiváló szervezésért és a remek eseményért. Az ilyen magas színvonalú rendezvények inspirálnak minket és erősítik közösségünket. Aki szeretne a klub egyéb eseményein részt venni, vagy klubról többet megtudni, itt megteheti: https://juhhe.hu/