Bootcamp Shape Alkalmazás

Bootcamp Shape Letöltés

Mi is az a Bootcamp Shape?

A Bootcamp Shape olyan weboldal és applikáció, ami edzésterveket és étrendeket biztosít azoknak, akik szeretnének egészségesebben élni és csökkenteni testzsírszázalékukat.

Az edzéstervek azokat a nőket célozzák, akik valamilyen cél elérésén dolgoznak, fogyni szeretnének, és magabiztosabbak szeretnének lenni a testükkel kapcsolatban. Az edzéseket nők vezetik, és személyes tapasztalat alapján lettek kifejlesztve.

Az edzésterveket egy igazi katona dolgozta ki a hadsereg gyakorlatai alapján. Olyan, egész testet megmozgató edzésekből épülnek fel, amik nagyon kevés eszközt igényelnek, így a felhasználónak nem kell költenie súlyokra és drága felszerelésekre. Ezen felül a gyakorlatok könnyedén elvégezhetők otthon, hiszen kevés helyet igényelnek.

Mobilalkalmazás fejlesztés

A KingIT Solutions kifejlesztette a Bootcamp Shape androidos mobilalkalmazását, ami ingyenesen elérhető a Google Play Store-ból!

Regisztráció és bejelentkezés is lehetséges az alkalmazásban. A felhasználóknak fel kell iratkozniuk, hogy elérjék az alkalmazásban található edzéseket és egyéb információkat.

Az alkalmazás felülete modern, stílusos, és kimondottan felhasználóbarát, ezáltal könnyű a navigáció és a kívánt információk megtalálása.

Az alkalmazásban öt szekció található:

  • Edzések – Edzéstervek, amik külön napokra vannak osztva, linkekkel az oldal webshopjára, ahol kiegészítők találhatók az edzésekhez, illetve egyéb edzéscsomagokat tartalmazó oldalakra.
  • Naptár – Egy naptár és órarend rendszer, ami megkönnyíti az időbeosztást.
  • Profil – A felhasználók kitölthetik a profiljukat, ahol követhetik a fejlődésüket, különböző céljaikat, testsúlyukat.
  • Étrendek – Étrend minden napra, tápláló és kiegyensúlyozott ételekkel.
  • Videó – Napi videó, mindig az aktuális edzéstervvel kapcsolatban.

A Bootcamp Shape mobilalkalmazás a weboldallal és webshoppal összhangban lett kifejlesztve, ezáltal nagyon egyszerű az edzéstervek és a hozzájuk szükséges eszközök megvásárlása, hiszen minden megtalálható egy helyen.

A mobil- és webapplikáció egymással összefüggésben használható, ezáltal a felhasználók könnyedén elérik a kívánt információkat az edzéstervekről és étrendekről, függetlenül attól, hogy éppen milyen eszközön böngésznek.