Binance Accelerator Fund

BNC Accelerator Fund

Mi a Binance?

A 2017-ben alapított Binance a világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéje, ahol másodpercenként több mint 1,4 millió tranzakció történik. Ez a világ vezető blokklánc ökoszisztémája, amelynek termékcsomagja magában foglalja a legjelentősebb digitális eszköztőzsdét. Céljuk a pénzügyi szabadság növelése, hogy világszerte milliók életét javítsák, és alapvető infrastrukturális szolgáltatásokat nyújtsanak a kriptoto-világ szervezéséhez.
Több száz projektben vesznek részt, amelyek fizetési rendszerekkel, dappokkal, dexekkel, játékokkal, tokenekkel és hasonlókkal foglalkoznak.

Binance Growth

Alapítók

Changpeng Zhao, ‘CZ’ – Prominens vállalkozó, aki lenyűgözően sikeres startupokat tudhat a háta mögött. 2017 júliusában indította el a Binance-t, ami 180 nap alatt a világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéjévé nőtte ki magát. A blokklánc és a kereskedési rendszerek szakértőjeként CZ a Binance-t a vezető blokklánc ökoszisztémává építette, amely a Binance Exchange, Labs, Launchpad, Info, Academy, Research, Trust Wallet, Charity, NFT mellet még számos ágat magában foglal.

Yi He – Ő vezeti a Binance üzleti, marketing és márkaépítési stratégiáját. Yi vezette a Binance üzleti stratégiáját, amely a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéjévé nőtte ki magát – miután a vállalatot egy kínai székhelyű kriptokereskedési platformból globális blokklánc ökoszisztémává alakította. Yi-t a blokkláncipar egyik legbefolyásosabb vállalkozójaként ismerik el, és hozzájárult ahhoz a trendhez, hogy a férfiak által dominált technológiai iparágban női vezetőket alkalmazzanak, növelve ezzel a piac bizalmát a női vezetők iránt.

A Binance Accelerator Fund

A Binance Accelerator Fund a Binance 100 millió dolláros ígérete a blokklánc technológia fejlődésének felgyorsítására és a feltörekvő, felhasználóközpontú, egyedi és előremutató ötletekkel rendelkező projektek támogatására. 
Az alap 7%-os elfogadási aránya alacsonynak tűnhet, de ez azt is jelenti, hogy a kiválasztott projektek magasabb finanszírozáshoz juthatnak, a jelenlegi átlag 100.000 amerikai dollár. 
Ha a projektedet elfogadják, a Binance elkötelezett támogatói csapata segít elérni a növekedési potenciálodat, megismertet a növekvő közösségük tagjaival, és mindenben  segít, amire szükséged van.
A DeFi Accelerator Fund-ra való jelentkezés egyszerű, csak töltsd ki a cikk alján található űrlapot, és már kész is vagy!

Korábbi nyertesek

Arkane Network

Bitquery

ForTube

Xend Finance 

Multichain