Alpha Facilities Takarítói Webalkalmazás

Alpha Dashboard

Mi az Alpha Facilities webalkalmazás?

Az Alpha Facilities webalkalmazás takarítással foglalkozó cégek számára nyújt átfogó vállalatirányítási megoldást azáltal, hogy a feladatok elvégzéséhez kapcsolódó összes funkciót egy platformon összpontosítja. Az alkalmazáson belül külön felület áll rendelkezésre az adminok, felügyelők és ügyfelek részére, aminek köszönhetően a működés minden résztvevő számára könnyedén átlátható.

Admin funkciók

Alpha Employees

Természetesen a rendszergazdák rendelkeznek a legnagyobb hozzáféréssel, az admin felületen minden funkció elérhető, minden adat módosítható, és a feladatok is könnyedén kezelhetőek.

Belépéskor az Irányítópulttal találkozunk, itt megtekinthetőek az éppen a takarítókat alkalmazó cégek, a helyszínek, a dolgozók, az ügyfelek, a felügyelők és a több admin. 

Alpha Calendar

A Naptár segítségével helyszínre bontva követhetőek az elvégzendő és elvégzett feladatok, illetve azok felelősei és résztvevői is.

Külön oldalakon találhatók az Incidensekkel kapcsolatos és Szolgáltatási Kérések, melyek létrehozása és követése is pofonegyszerű az alkalmazás segítségével.

A Dolgozók oldalon megtalálhatók és módosíthatók a munkavállalók információi, személyes adataik, státuszuk és munkaköri leírásaik is. 

A Személyzeti menedzsment oldalon követhetjük az adminok, felügyelők és menedzserek feladatait, munkavégzésüket.

A Cégmenedzsment funkció segítségével kezelhetők az ügyfelek, akik éppen igénybe veszik a takarítói szolgáltatást, megadhatók a különböző takarítási helyszínek, illetve itt találhatóak az egyszerű nyomon követést lehetővé tévő QR-kódok is.

A Helyszínfelügyelet oldal lehetővé teszi a függőben lévő, hamarosan kezdődő, jelenleg zajló, elvégzett és lemondott feladatok egy helyen történő kezelését.

A Kimutatások oldalon megtalálhatók az ellenőrzések, a jelenlét, és a különböző incidensek jegyzőkönyvei, ezzel megkönnyítve a legfontsabb dokumentációk elérését.

A Készletmenedzsment oldal egyszerre tartalmazza a különböző eszközök leltárját darabszámmal és űrmértékkel, és a fogyóban lévő eszközök pótlására irányuló felügyelői kéréseket is.

A Valós idejű követés funkció lehetővé teszi a takarítók megérkezési és helyszínelhagyási időinek rendszerezését, a be- és kijelentkezés helye pedig GPS koordináták segítségével ellenőrizhető. A Részletek oldal arra szolgál, hogy minden, az egyéb oldalakhoz nem kapcsolódó információt megjeleníthessünk, illetve folyamatfejlesztésre is lehetőséget biztosít.

Felügyelői funkciók

A felügyelői felület a személyzeti menedzsmenten és cégmenedzsmenten kívül tartalmazza az összes admin funkciót, melyek kiegészülnek egy chatfelülettel, ami nagyban megkönnyíti a dolgozókkal való folyamatos kommunikációt, hiszen a takarítók ezt a felületet elérik a webalkalmazást kísérő mobil alkalmazásból

Ügyfél funkciók

Az ügyfelek számára ugyanúgy rendelkezésre áll az irányítópult, a naptár, az incidensekkel kapcsolatos és szolgáltatási kérések, és a kimutatások. Az ügyfelek nem rendelkeznek módosítási joggal, azonban nyomon tudják követni a számukra elvégzett munkát, és annak minőségét.