AAVE Pályázatok

AAVE Grants DAO

Az Aave küldetése, hogy olyan projekteket, ötleteket és eseményeket támogasson, amelyek az Aave-t és annak ökoszisztémáját szolgálják. Az Aave Grants DAO egy közösség által vezetett pályázati program, amely az Aave-protokoll közössége által benyújtott ötleteket finanszíroz, és a közösségi fejlesztők szélesebb hálózatának megerősítésére fókuszál. A támogatási program egy közösségi döntést követően jött létre, amely az Aave kormányzási fórumán érhető el.

A protokollfejlesztés; alkalmazások és integrációk; fejlesztői eszközök; kódauditok; az Aave ökoszisztémát szolgáló bizottságok, albizottságok és DAO-k; közösségi projektek (marketing és oktatási); valamint események és hackathonok mind jelentkezhetnek a támogatásért.

Kétféle támogatásfajtára lehetséges pályázni: Gyors támogatásokra és közösségi támogatásokra. A pályázatok egymás után kerülnek elfogadásra.

A Rapid Grants 20.000 dollár alatti támogatást jelent, gyorsabb döntéshozatali eljárással, ahol a pályázat csak a támogatási bizottsággal kerül ismertetésre. Ha a pályázat átmegy egy felülvizsgálati körön, akkor jóváhagyják, és erről néhány napon belül visszaigazolást kap a nyertes.

A Grants 20.000 és 100.000 dollár közötti nagyobb összegű támogatás, szintén gyors döntési folyamattal. A pályázat egy felülvizsgálati körön, interjún és belső tanácskozáson esik át. A pozitív visszajelzés a támogatás jóváhagyását eredményzi.

A Community Grants nagyon nagy összegű, 100.000 dollár feletti támogatásokat jelent. Ha a felülvizsgálati és interjúkör után pozitív visszajelzést kap, akkor a pályázatát szavazásra kell bocsátania az Aave kormányzati fórumán. A támogatás az ottani szavazás eredménye alapján kerül elbírálásra.

Ha 500.000 dollár feletti támogatást szeretne kapni, ajánlatos, hogy közvetlenül az Aave kormányzási fórumán ossza meg a pályázatát. 

Ha Aave-támogatásra kíván pályázni, a KingIT Solutions segít Önnek az egész folyamat során. Elkészítjük a pitch deckjét és a szükséges dokumentációkat is. Kifejlesztjük a weboldalát és a minimálisan életképes termékét, hogy segítségünkkel minden szükséges eszköz a rendelkezésére álljon ahhoz, hogy elnyerje a kívánt támogatást, és projektje sikeressé váljon.