A KingIT a X. Magyar Marketing Fesztiválon

A Magyar Marketing Fesztivál – amelyen az alapító közreműködésével lehetőségünk volt részt venni – Magyarország legnagyobb üzleti fesztiválja, amely a kkv-kat érintő aktuális marketing trendekre fókuszál, ezért minden évben vonzza a szektor vezető cégeit. Az idei, története során tizedik alkalommal megrendezett eseményen több mint 1500 látogató, 50+ kiállító és 40-nél is több előadó vett részt, a helyszín pedig a reggel 8:30-as kezdéstől a délután 5 órai zárásig tele volt látogatókkal.

Az egynapos fesztivál nem csak a kiállítók számára jelent nagyszerű lehetőséget arra, hogy megmutassák magukat. Egész nap fontos és aktuális témákat érintő előadásokat hallhatunk, és egyben a kapcsolatépítés fellegvára is az esemény, hiszen a legkülönbözőbb területek és üzletágak vállalatai képviseltetik magukat.

A mi napunk is tele volt izgalmas pillanatokkal és rengeteg, érdeklődőkkel folytatott beszélgetéssel, hiszen mi voltunk az egyetlen jelenlévő cég, amely crypto-fejlesztéssel, crypto-marketinggel, blockchain technológiával és általában a web3-mal foglalkozik. Négyen képviseltük a céget, és elhoztuk magunkkal partnerünket, a Crypto Drinks alapítóját, Kendefi Attilát is.

Vezérigazgatónk, Bene Edvárd előadást tartott “Sebességváltás! Hogyan legyünk sikeresek és versenyképesek a web3-mal?”, címmel, amely megragadta a közönség figyelmét, és megtöltötte a termet hallgatókkal. Beszélt azokról a lehetőségekről, amelyeket a web3 születése hozott számunkra, és megmutatta az érdeklődőknek, hogyan tudják ők is hasznosítani ezeket az új technológiákat. Bemutatta az aktuális crypto projekteket is, amelyeken dolgozunk, mint a:Curve Finance, AAVE Protocol, Merit Circle, Aragon és Kino DAO.

Gonda Imre, az operációs vezetőnk minden kérdést megválaszolt a web3 jogi vonatkozásairól, az árainkról, és mindenről, ami a mindennapi működésünkkel kapcsolatos.

Balázs Dániel, a KingIT kreatív igazgatója minden ötletet szívesen fogadott a résztvevők és a többi kiállító vállalkozás részéről – amiből volt bőven! Szeretünk olyan ötleteket hallani, amikből valami nagyszerűt tudunk építeni, így a fesztivál több szempontból is sikeres volt számunkra.

Végezetül pedig Huiber Zsombor, crypto szakértőnk számtalan kérdésre válaszolt a blockchain technológiával kapcsolatban, hiszen amikor az emberek meglátták a standunkat, azonnal érdeklődni kezdtek az internet következő fázisáról, a decentralizált pénzügyekről, és arról, hogy mire számíthatnak a jövőben, marketing és egyéb szempontból.

Egy hosszú, eredményes és szórakoztató nap után, ahol két új ügyfelet is megismerhettünk, egy rögtönzött céges vacsorát tartottunk. Elég hamar világossá vált, hogy egyikünknek sincs kétsége afelől, hogy a KingIT visszatér a XI. Magyar Marketing Fesztiválra is, és már most nagy terveket szövünk a következő rendezvényre!

Ha többet szeretnél megtudni partnerünkről, a Crypto Drinksről, mindenképpen nézd a weboldalukat!